Bli familjehem

Öppna ditt hem och ditt hjärta

Vi söker hjärtevärmande och engagerade familjer som är villiga att öppna sina hem och sina hjärtan för barn och unga som behöver extra omsorg och stöd. Att vara ett familjehem innebär inte bara att ge tak över huvudet – det handlar om att skapa en stabil och kärleksfull miljö där ett barn kan känna sig tryggt, sett och älskat. Din insats kan ha en djupgående och positiv inverkan, som kan förändra ett barns liv för alltid.

Du gör skillnad – vi stöttar dig

Som familjehem får du inte bara en fantastisk möjlighet att göra skillnad, utan också kontinuerligt stöd och utbildning från vårt erfarna team. Vi finns här för att vägleda dig varje steg på vägen, och säkerställa att du har all den kunskap och de resurser du behöver för att lyckas i din viktiga roll. Ingen tidigare erfarenhet krävs – det enda du behöver är ett öppet hjärta och en vilja att bidra till något större.

Kontakta oss

Är du redo att ta detta livsavgörande steg? Tveka inte att kontakta oss idag för att få veta mer om hur du kan bli familjehem och göra en varaktig skillnad i ett barns liv. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid, ett hem i taget. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad eller har frågor, antingen direkt eller via intresseanmälan.

Johan Ekelund, familjehemskonsulent
Mail: johan@familjehemsmaland.se
Telefon: 073- 453 19 16

John Heyne, familjehemskonsulent
Mail: john.heyne@familjehemsmaland.se
Telefon: 070- 865 01 83